Stimati colaboratori,

Avem deosebita plăcere si posibilitate ca, in câteva rânduri, sa va aducem in prim plan societatea noastră, prezentându-va activitățile si oportunitățile de afaceri pe care, credem noi, le putem initia împreuna cu dumneavoastră, in scopul unor colaborări durabile si eficiente.

Echipa are in spate persoane cu experienta de peste 15 ani in fabricarea vopselei si al instalatiilor de vopsit, chiar daca, asa cum se poate observa, firma este relativ nou înregistrata in documentele oficiale ale Registrului Comertului.

Incepand din toamna anului 2011, S.C.GREENGUARD COATINGS & TEHNOLOGY  S.R.L  devine unul dintre  producatorii  de vopsea  si echipamente de vopsire. Ulterior, datorita cerintelor si oportunitatilor create de piata de vopsele din Romania, firma a reusit sa-si extinda gama de produse si servicii adresandu-se atat sectorului vopsitorilor industriali cat si celor civili.

Desi suntem la inceput, produsele si serviciile firmei au reusit sa se impuna pe anumite segmente ale pietei, aducand in portofoliul nostru de clientilor nume ca :  Arcelor Mittal -Roman, Confin Campina,  Remar –Pascani, SEKO SITA Srl – Cluj Napoca, Port Naval Constanta,  Air Product – Norvegia, BILFINGER BERGER BAUGESELLSCHAFT m.b.H Austria –Sucursala Romania ……. si lista ar putea continua.

Activitățile de baza ale companiei sunt :

1. Fabricarea de vopsea pe baza de apa, ecologice, cat si pe baza de solvent;
2. Asigurarea de inspectii ca terta parte de catre inspectori acreditati NACE / FROSIO;
3. Traning-uri  si consultanta pentru personalul din vopsitorii
4. Furnizarea, de solutii tehnice pentru vopsirea automata;

Calitatea

Pentru un parteneriat de succes si de lunga durata, punem pe primul loc profesionalismul si seriozitatea cu care tratam fiecare comanda, de la ofertare pana la livrarea produselor noastre, firma noastra fiind certificata ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001

Pretul

Incercam intotdeauna sa oferim partenerilor nostrii, cel mai bun pret de pe piata,si in acelasi timp si produse de calitate superioara.

Sprijin

Ne sprijinim partenerii din orice punct de vedere in procesul de comercializare al produselor noastre. Propunem inca din faza de proiectare solutii de protectie anticoroziva conforme cu cerintele clientului, la cel mai bun raport calitate/pret.

Pentru o intalnire in vederea stabilirii unei colaborari, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau prin e-mail.

Produsele noastre va vor convinge ca ati facut cea mai buna alegere.