Consultanta gratuita SC Greenguard Coatings & Technology SRL  va ofera consultanta gratuita pentru alegerea tipului de vopsea (model, culoare, textura), sau va poate recomanda cu incredere tipul de vopsea in functie de proiectul dumneavoastra.Serviciile noastre corespund unei experiente de peste 15 ani  in domeniul fabricarii de vopsele si a instalatiilor de vopsit,  dobandite in urma participarii ca factori activi la numeroasele proiecte , fie ca furnizor de produse sau consultanti.

De asemenea, prin colaborarile fructuoase cu partenerii nostri in domeniu, va putem recomanda echipe profesioniste ce pot realiza intregul proiect (atat partea de aplicare a vopselei  cat si consultanta/instalare a echipamentelor).

Servicii complementare pentru inchiriat:

  1. Echipamente de vopsire  (cu personal calificat/aferent si consumabile)
  2. Asigurare de inspectii, ca terta parte, de catre inspector acreditati NACE/FROSIO
  3. Testare produse cu echipamente profesionale.
  4. Traininguri pentru personalul din vopsitorii, pentru proiectanti sau pentru cei care doresc sa-si diversifice cunostintele in domeniul utilizarii vopselelor.
  5. Furnizare de solutii tehnice pentru vopsire automata a pieselor.

Economisiti timp

Stim prea bine cum e sa pierzi timpul in traffic/pe internet cautand magazinul si produsele dorite. Datorita faptului ca pretuim timpul dumneavoastra am lansat serviciul de prezentare a produselor la domiciliul sau locatia preferata de dumneavoastra , in prealabil stabilindu-se o intalnire de comun acord cu reprezentantii nostri de vanzari.

Montaj asigurat

Toate echipamentele de vopsire  comercializate de catre SC Greenguard Coatings & Technology Srl sunt montate de echipe profesioniste cu o vasta experienta in proiectare si punearea in functiune.

Stocuri permanente

Ne straduim in pastrarea unui stoc permanent pentru produsele noastre.De asemenea,livrarea produselor se face in 2-3 zile lucratoare  de la comanda ferma, iar pentru produsele speciale in 1-4 saptamani .

Incercam de fiecare data sa reducem cat de mult costul produselor, mentinand insa calitatea cu care te-ai obijnuit.

Cum facem asta?

Producem in volume mari, obtinand astfel  preturi mai mici de la furnizori de materii prime folosite, prin urmare  produsele noastre vor avea intoteauna cel mai bun raport prêt-calitate si vor fi gata de livrare la prima cerere a dumneavoastra.

Transport gratuit Asiguram transportul gratuit al produselor cumparate de la noi , la locatia specificata de catre dumneavoastra, clientii nostri. Transportul se realizeaza prin intermediul reprezentatilor nostri in tara, iar in alte cazuri in provincie, prin curier rapid, in termen de 24h de la momentul comenzii (in cazul in care produsele sunt pe stoc).